Restauracja Redd's została uznana przez magazyn USA TODAY za jedną z najlepszych restauracji w Stanach Zjednoczonych
Zajrzyj do restauracji Redd's w Rochester w stanie Nowy Jork, która została uznana za jedną z najlepszych restauracji roku 2024 według magazynu USA TODAY.
Restauracja Redd's z Rochester otrzymała główne nagrody od USA TODAY za ekskluzywną kuchnię nowoamerykańską.
Od otwarcia w 2019 roku Redd's stała się jedną z ulubionych restauracji Rochester na wyjątkowe wieczory. W tym tygodniu o tym zrobiło się głośno w całym kraju: wraz z 46 innymi restauracjami restauracja Redd's znalazła się na liście restauracji roku 2024 magazynu USA TODAY.
Co wyróżnia RED?
Richard Reddington pracował w najlepszych kuchniach na świecie, zanim założył restauracje Redd i Redd Wood w Napa Valley. Redd otrzymał 7 gwiazdek Michelin od 2008 do 2014 roku.
W 2019 roku wraz z partnerem biznesowym Dennisem Wilmotem otworzyli drugą wersję Redd's w swoim rodzinnym Rochester.
Od tego czasu Reed's stał się ulubionym miejscem świątecznych przyjęć. Menu, które zmienia się sezonowo, inspirowane jest światem. Do ponadczasowych dań zalicza się risotto z homara z konfiturą cytrynową i rukolą oraz boczek wieprzowy z puree jabłkowym i karmelem sojowym.
Ale Redd's to także świetne miejsce na drinka w barze, w którym można delektować się najlepszą pizzą i skrzydełkami w mieście.
Stary ceglany budynek, w którym niegdyś mieściła się firma pogotowia konnego, jest przestronny i wygodny, urządzony w kolorach ziemi i ozdobiony muralem przypominającym pobliskie Finger Lakes. Akustyka jest zoptymalizowana tak, aby zapewnić żywy szum, ale nadal możesz kontynuować rozmowę. Latem przestrzeń na świeżym powietrzu otoczona skrzynkami okiennymi wypełnionymi roślinami jest magiczna.
Jeśli nie odwiedzasz baru, dobrym pomysłem jest rezerwacja.
Co zamówić w RED
Pizza z pieca opalanego drewnem. Spróbuj pizzy z pomidorów z opalanego drewnem, z czosnkiem, oregano, płatkami chili i bez sera. Jest zaskakująco pyszne w swojej prostocie.
skrzydełka. Super chrupiące na zewnątrz, soczyste w środku i zwieńczone lepkim tajskim chili, które jest wystarczająco ostre.
Owoce morza. Dania zmieniają się sezonowo, ale ich różnorodne odsłony owoców morza są niezawodnie dobre.
słodycze. Oszczędzaj miejsce, ponieważ jest zawsze wysublimowane.
Czy wiedziałeś?
W restauracji okazjonalnie organizowane są kolacje przy winie z szefami kuchni nagrodzonymi gwiazdkami Michelin. Bądź na bieżąco w Internecie lub w jej mediach społecznościowych.
Detale: 24 Winthrop Street, Rochester, Nowy Jork; 585-483-7333, reddrochester.com.
„Irytująco skromny fan sieci. Pisarz. Alkoholowy geek. Namiętny odkrywca. Rozwiązujący złe problemy. Nieuleczalny ekspert od zombie”.
More Stories
Cate Blanchett twierdzi, że we współczesnym społeczeństwie panuje „wyraźny brak wstydu” | Cate Blanchett
Festiwal Filmowy w Wenecji rozpocznie się pokazem Soku z żuka w reżyserii Jenny Ortegi
Nikki Glaser jest gospodarzem Złotych Globów 2025