22 kwietnia, 2024

Magyar24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i raporty specjalne z. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Obejrzyj dziś wieczorem, jak SpaceX wystrzeliwuje na orbitę 22 satelity Starlink

Obejrzyj dziś wieczorem, jak SpaceX wystrzeliwuje na orbitę 22 satelity Starlink

Zaktualizowano o 20:50 czasu wschodniego: SpaceX celuje teraz 23:12 EDT (03:12 GMT, 9 września) wystrzelić 22 satelity internetowe Starlink ze Space Launch Complex 40 w bazie sił kosmicznych Cape Canaveral na Florydzie po wskazaniu celu o godzinie 19:56 czasu wschodniego. Kolejny czas na kopię zapasową 23:30 EST (03:30 GMT) Dostępne również w razie potrzeby.


SpaceX planuje dziś wieczorem (8 września) wystrzelić 22 kolejne satelity internetowe Starlink na niską orbitę okołoziemską, a wydarzenie będzie można oglądać na żywo.